Spring til indhold

Patong Beach Map ☀️ af PHUKET 101

Kort over Patong Beach

Vores kort over Patong Beach viser nogle af de steder, vi besøgte, og nogle andre populære steder, rejsende taler mest om. Der er meget at lave i Patong Beach, og vi planlægger at tilføje så meget information som muligt for at hjælpe dig med at planlægge din næste ferie i Phuket! Klik her for at læse om Patong Beach.

Gå til denne strand ►

Din Patong Beach-guide

Hvor skal man bo i Patong

Hoteller omkring Phuket

4.6/5 - (9 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!