Spring til indhold

Billeder af Phang Nga Bay

Billeder af Phang Nga Bay

Oplev vores billeder af Phang Nga-bugten taget under vores mange udforskninger. Disse inkluderer billeder af de berømte James Bond ø, Koh Panyi, landsbyen helt bygget på pæle, Samet Nangshee udsigtspunkt og mange små øer, du vil kunne besøge på en dagstur krydstogt i Phang Nga.

BEMÆRK: Billeder er strengt copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation). Denne side er DMCA-beskyttet.

Gå til Phang Nga Bay ►


Læs om Phang Nga Bay

John Grey Sea Canoe – Kajaksejlads i Phuket og Phang Nga Bay

Phang Nga Bay – De mange måder at udforske Phang Nga på

James Bond Island i Phang Nga Bay

Koh Panyi Village i Phang Nga

4.5/5 - (8 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!