Spring til indhold

ROOF Budding og Cafe i Phuket Town


ROOF Budding og Cafe i Phuket Town


ROOF Pudding and Cafe er en populær kaffebar på Yaowarat Road, en af ​​de historiske gader i Phukets gamle bydel. Beliggende i et renoveret butikshus i en blanding af moderne og gammel kinesisk portugisisk stil, serverer kaffebaren fremragende kaffe og alkoholfrie cocktails til et godt udvalg af slik. Den budding, de annoncerer for, er den mest populære vare på menuen og er meget god.

tag budding cafe phuket by

 

Caféen ligger i to bygninger, og det ene rum har store borde, hvilket gør det til et perfekt arbejdssted, hvis du kommer med din bærbare computer og beslutter dig for at få noget arbejde gjort.

tag budding cafe phuket

ROOF Cafe info

Lokation: Phuket by
Adresse: Yaowarat Road, Talat Yai, Muang, Phuket 83000
Timer: 9 – 6, søndag 9 – 8
Telefon: 084 241 1463
Facebook: https://www.facebook.com/roofpudding/


ROOF Cafe Kort

Se alle Phuket-kort!

Mere læsning

Phuket Town - En vandreguide til den gamle Phuket by

4.4/5 - (5 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!