Spring til indhold

Sam Sae Chu Hut kinesisk helligdom ⛩️


Sam Sae Chu Hut-helligdommen i Phuket Town


Sam Sae Chu Hut Chinese Shrine er en beskeden og diskret kinesisk helligdom beliggende nær krydset mellem Khaw Sim Bee Road og Mae Luan Road, på vej op til Khao Rang Hill in Phuket by; åbnede i maj 2002.


 

Sam Sae Chu Hut kort

Se alle Phuket-kort!

Mere læsning

Phuket Town - En vandreguide til den gamle Phuket by

Rang Hill i Phuket Town (Khao Rang)4/5 - (4 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!