Spring til indhold

Billeder af Surin Beach – Surin Beach Fotogalleri

Billeder af Surin Beach

Disse billeder af Surin Beach vil hjælpe dig med at beslutte, om dette er det rigtige sted for dig at tilbringe en dag i solen. Surin er en fantastisk strand, der engang var fuld af restauranter og strandklubber, men den er vendt tilbage til sin naturlige skønhed i de senere år. Der er et par hoteller i nærheden og en del streetfood, men kun én rigtig restaurant er tilbage.

Gå til denne strand ►


Surin strand kort

Gå til denne strand ►

4.5/5 - (2 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!