Spring til indhold

Karon Beach Photos – Karon Beach Photo Gallery

Billeder af Karon Beach

Disse billeder af Karon Beach kan hjælpe dig med at beslutte, om dette er det rigtige sted for dig at bo i Phuket, eller måske bringe nogle minder tilbage, du tilbragte din ferie her. Med en enorm og smuk strand er Karon nok den tredje mest populære strand på øen. Det har den rigtige mængde af restauranter, shopping og natteliv, plus et godt udvalg af hoteller for at tilfredsstille enhver pengepung. Der er kun to hoteller med rigtig strandadgang; Beyond Resort Karon, og Centara Grand Beach Resort. Andre hoteller, som f.eks Paradox Karon Resort, er placeret på tværs af en stor vej, men det tager kun et par minutter at nå havet.

BEMÆRK: Billeder er strengt copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation). Denne side er DMCA-beskyttet.

Gå til denne strand ►


BEMÆRK: Billeder er Copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation)


Kort over Karon Beach

Se alle Phuket-kort!

Din Karon Beach rejseguide

4.7/5 - (4 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!