Spring til indhold

Kata Beach Photos – Kata Beach Photo Gallery


Billeder af Kata Beach


Disse billeder af Kata Beach kan hjælpe dig med at beslutte, om dette er det rigtige sted for dig at bo i Phuket. Kata Beach er nok den næstmest populære strand med den rette mængde af restauranter, shopping og natteliv, et godt udvalg af hoteller og en god balance mellem alt for at glæde familier.

BEMÆRK: Billeder er strengt copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation). Denne side er DMCA-beskyttet.

Gå til denne strand ►


BEMÆRK: Fotos er strengt copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation)


Kort over Kata Beach

Se alle Phuket-kort!


Mere om Kata Beach

4.6/5 - (10 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!