Spring til indhold

Mai Khao Beach-billeder – Mai Khao Beach-fotogalleri

Billeder af Mai Khao Beach

Vores Mai khao strand billeder kan hjælpe dig med at beslutte, om dette er det rigtige sted for dig at bo i Phuket. Mai Khao er en 11 kilometer lang strand med intet andet end et par luksusresorts. Det er et godt tilflugtssted, hvis du ikke er interesseret i shopping eller natteliv, men hellere nyder komforten på dit hotel.

BEMÆRK: Billeder er strengt copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation). Denne side er DMCA-beskyttet.

 


BEMÆRK: Fotos er strengt copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation)


Mai Khao strand kort

Se alle Phuket-kort!

 


Mere om Mai Khao

Mai Khao Strand ⛱️

4.5/5 - (2 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!