Spring til indhold

Patong Beach Photo Gallery – Billeder af Patong Beach


Billeder af Patong Beach


Vores Patong Beach fotogalleri giver dig et hurtigt overblik over, hvordan Patong ser ud, om dagen og om natten: hvad du skal gøre, restauranter og hoteller, vi prøvede. Patong-stranden er den største og mest populære strand på Phuket-øen, men den falder måske ikke i alles smag. For nogle er det for travlt og kan være overfyldt, og for andre er det her festen er! Du finder en masse butikker og underholdning samt indkøbscentre.

Wassa Hjemmelavet Bar Patong Beach

BEMÆRK: Billeder er strengt copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation). Denne side er DMCA-beskyttet.

Patong strand

Patong Beach

patong 1114

Gå til denne strand ►


BEMÆRK: Fotos er strengt copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation)


Kort over Patong Beach

Se alle Phuket-kort!


– Din rejseguide til Patong Beach –

4.7/5 - (16 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!