Spring til indhold

Laem Sai Cup Cafe i Kata Beach

En skjult cafe i Kata Beach

Laem Sai Cup er en anden lille cafe skjult på bakkerne i Kata Beach, med udsigt over Andamanhavet. Cafeen består af flere terrasser lavet af bambus forbundet af smalle trapper, der fører hele vejen til kampesten i havet. Gæsterne kan slappe af på de typiske thailandske firkantede puder eller lægge sig ned på farverige madrasser.

laem sai cup kata strand 7

Leam Sai Cup serverer kun et udvalg af kaffe, et par sodavand og et par simple snacks såsom kyllingenuggets. Stedet er meget beskedent, men meget afslappende.

laem sai cup kata strand

For at komme til Laem Sai Cup kan du tage en taxa eller tuk-tuk fra Karon- eller Kata-strandene. Cafeen er også tilgængelig til fods, men gåturen er ret stejl. Laem Sai Cup er et unikt og specielt sted, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over Andamanhavet i fredelige og afslappende omgivelser. Det er bestemt et besøg værd, hvis du er i Kata Beach-området.

Flere billeder


Laem Sai Cup Info

Adresse: 8 Tambon Karon, เมือง Phuket 83100
Timer: 9 – 7 (søndag lukket)
Telefon: 087 565 0212
Facebook: Klik her/


Kort over Laem Sai Cup

Få vejledningen på din telefon: https://goo.gl/maps/vYxa8tr52og9U5be7

Se alle Phuket-kort!

Flere restauranter i Kata Beach


Din Kata Beach rejseguide

4.6/5 - (8 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!