Spring til indhold

Green Heart Garden Kata Beach


En skjult perle i Kata Beach


Green Heart Garden er en fantastisk skjult restaurant, der ligger højt på bakkerne ovenfor Kata Beach og velsignet med en utrolig panoramaudsigt over Andamanhavet. Restauranten er bygget med flere store træterrasser med bambusmøbler og er helt omgivet af træer. Atmosfæren er utrolig afslappende, og holdet er venligt.

Green Heart Garden Kata Beach

Menuen på Green Heart Garden består for det meste af thailandsk mad, men morgenen Kanom Jeen (risnudler serveret med en række forskellige toppings, såsom karry, grøntsager og kød) er perfekt som morgenmad med udsigt. Bemærk, at den lille vej, der fører til Green Heart Garden, er stejl og snoet, lidt udfordrende, hvis du kører.


Green Heart Garden Video


Green Heart Garden Billeder


Green Heart Garden Info

Adresse: 13 Patak Rodd, Karon, Mueang Phuket District, Phuket 83100
Timer: 10 - 7
Telefon: 087 627 3849
Facebook: Klik her


Grønt Hjerte Have Kort

Få vejledningen på din telefon: https://goo.gl/maps/Yx4wsMRYkhGSzhHAA

Se alle Phuket-kort!

Flere restauranter i Kata Beach


Din Kata Beach rejseguide

4.6/5 - (27 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!