Spring til indhold

Somtam Puma 2 Kathu (ส้มตำปูม้า 2)

En fremragende lokal restaurant i Kathu

Somtam Puma 2 Kathu (ส้มตำปูม้า 2) er en anden skjult lokal restaurant, vi virkelig nyder i Kathu. (Puma på thai betyder blå krabbe! 😃 ). Maden er fremragende, virkelig lokal, holdet er fantastisk, det er billigt og omgivelserne er sjove. Du kan vælge at sidde ved normale borde eller ved en af ​​de 'salas', som de fleste turister finder så ubehagelige.


Somtam Puma 2 Info

Lokation: Kathu
Adresse: 71/10 Moo 1 Kathu, Kathu District, Phuket 83120
Timer: 11 - 10.30
Telefon: 081 607 8663
Pris: billigt

4.2/5 - (6 stemmer)

Somtam Puma 2 kort


Flere restauranter i Kathu


Relaterede sider

Kathu - Hvad skal man lave i Kathu?

Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!