Spring til indhold

Vi Camping Phuket


En sjov udendørs restaurant i Kathu


We Camping Phuket er en lokal restaurant i Kathu, med en sjov campingindretning og et stort udendørs opholdsområde. På trods af navnet er stedet slet ikke relateret til camping: Det er temaet for indretningen, hvor kunderne kan sidde udendørs, mens de tager billeder i de provisoriske telte. Maden og drikkevarer er god og billig, og holdet er venligt.

vi camping kathu phuket 7

Det er sjovt og afslappende at sidde udenfor omkring borde lavet af genbrugte elektriske ruller af træ. For at øge den lokale atmosfære spiller et lokalt band nogle melodier senere på aftenen.

At spise ægte lokal mad er nu fuldt ud en del af rejseoplevelsen, og overraskende nok bliver Kathu mere og mere et lokalt madcenter.

 


Vi Camping Info

Lokation: Kathu
Adresse: 2/127 Moo 2 Kathu Subdistrict, Phuket, Kathu District, Phuket 83120
Timer: 5 – 11
Telefon: 098 017 4481
Pris: billigt
Facebook: https://www.facebook.com/wecampingphuket/


Vi Camping Kort

Se alle Phuket-kort!

Flere restauranter i Kathu


Relaterede sider

Kathu - Hvad skal man lave i Kathu?

4.3/5 - (7 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!