Spring til indhold

Wat Mongkhon Wararam (Wat Nai Yang)

Et fredeligt tempel i Nai Yang

Mongkhon Wararam-templet (Wat Nai Yang) ligger i landsbyen Nai Yang, kun 500 meter fra den fantastiske strand i Nai Yang, og lige ved siden af Stolt hotel. Det er et gammelt tempel, der tjener som et åndeligt centrum og et samlingspunkt for troen hos befolkningen i Sakhu-underdistriktet (som ligger nord for Phuket).

Wat Mongkhon Wararam (Wat Nai Yang)

Denne smukke tempel tiltrækker almindelige besøgende såvel som turister, som viser særlig respekt for den gamle ærede skikkelse, Luang Pho Nang Seua, den tidligere abbed i dette tempel. Luang Pho Nang Seua var tidligere en abbed og en ærværdig munk fra provinsen Sisaket. De, der besøger dette tempel, viser traditionelt respekt og søger velsignelser.

Wat Mongkhon Wararam Info

Beliggenhed: Nai Yang Strand
Adresse: 48 Thep Krasat Tri-Nai Yang Rd, Sakhu, Thalang District, Phuket 83110
Adgang: Gratis


Kort over Wat Mongkhon Wararam

Få vejledningen på din telefon: https://maps.app.goo.gl/puZTZGKvySEcJ3q49


Se alle Phuket-kort!

Mere om Nai Yang Beach

Nai Yang Beach ⛱️

Flere templer i Phuket

Bedøm dette indlæg
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!