Spring til indhold

Wat Charoen Samanakij i Phuket Town

Et skjult tempel i Phuket Town

Wat Charoen Samanakij, også kendt som Wat Lang San, er et smukt og fredfyldt tempel beliggende på skråningerne af Toh Sae Hill i Phuket by, bag det gamle Phuket Fængsel, som siden er flyttet til den nordlige del af øen. Det er et relativt nyt tempel, der er blevet bygget i 2012, men det er hurtigt blevet en populær destination for både lokale og turister.

Wat Charoen Samanakij i Phuket Town

Templet er bygget på ni niveauer, som hver repræsenterer et forskelligt trin på vejen til oplysning. Hovedbygningen på øverste niveau er ordinationssalen, som er hjemsted for en stor Buddha-statue. De andre niveauer af templet er fyldt med mindre helligdomme, pavilloner og haver.

Wat Charoen Samanakij i Phuket Town

Wat Charoen Samanakij er et fantastisk sted at undslippe stress og jag i Phuket by og finde lidt fred og ro. Templet er også et smukt sted at tage billeder, og der er ofte munke rundt omkring, som gerne poserer til billeder.

Wat Charoen Samanakij

Få vejledningen på din telefon: https://maps.app.goo.gl/c13zPjsxeeg3GH7n8

Flere templer i Phuket

Din rejseguide til Phuket Town

4.5/5 - (2 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!