Spring til indhold

Papazula Phuket by


En cool restaurant med levende musik i Old Phuket Town


Papazula er en populær bar og restaurant med levende musik med tyrkisk indflydelse på Phuket Road, i den gamle Phuket by, lige overfor Casa Blanca Hotel, kun få meter fra Søndag Walking Street Market.

Papazula Live Band i Phuket Town

Papazula er overraskende stort, hvis man tænker på den lille facade og den åbne terrasse. Når man træder indenfor, fylder stedet i to etager med en stor spiseplads, en fin scene til livebandet, en bardisk og endda endnu en terrasse bagved over kanalen. Restauranten er smukt indrettet, med en indflydelse af, hvordan gammeldags spillesteder og barer plejede at se ud i Phukets gamle dage, men med komfort og sofistikeret touch.

papazula musikbar phuket by

Vi har ikke fået chancen for at prøve maden endnu, men vi elskede bestemt bandet, atmosfæren, det venlige team og drinksene! Vi vil snart vende tilbage for at prøve menuen!


Papazula Info

Lokation: Phuket by
Adresse: 15 Phuket Rd, Tambon Talat Yai, Mueang Phuket District, Phuket 83000
Timer: 12 – 12
Telefon: 076 390 799
Facebook: https://www.facebook.com/papazula


Papazula kort

Se alle Phuket-kort!

Flere restauranter i Phuket Town


Din rejseguide til Phuket Town

4.5/5 - (12 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!