Spring til indhold

Nam Yoi Restaurant i Phuket Town

Nam Yoi Restaurant

Nam Yoi er en meget diskret restaurant i en fjern gade i Phuket by. Det er svært at finde, men besværet værd, da de serverer fremragende lokale thailandske retter. Rammerne er grundlæggende, prisen er meget billig og maden er virkelig god, så god, at du ofte vil få øje på det lokale publikum, der elsker og skriver om thailandsk mad på sociale medier.

Som Tum på Nam Yoi Restaurant

At bo i Thailand i lang tid lærer dig nogle meget værdifulde lektioner om thailandsk mad. Den bedste thailandske mad kommer ikke ofte i smarte omgivelser, men højst sandsynligt i en meget ydmyg og uanet restaurant. Nam Yoi er et godt eksempel. Thailændere, der brænder for god mad, er de bedste guider til at henvise dig til de skjulte og uanede restauranter, som Faa selvfølgelig, men også min ven og hende Kin Dee af Praew side.

nam yoi mad1

Den anden lektie, jeg lærte af dem, er ikke at bestille det, du tror, ​​du kan lide, men at bestille det, restauranten er bedst til, eller hvad de er kendt for. Jeg kan huske, at jeg gik til Nam Yoi for lang tid siden og bestilte lige hvad der faldt mig ind på det tidspunkt... Det var godt, men ikke rigtig mindeværdigt (og jeg bloggede ikke på det tidspunkt).

nam yoi køkken

Så længe efter gik vi igen. Hvis du ikke kender til Nam Yoi restaurant, ville du køre forbi denne meget anonyme udseende restaurant gemt bag en slags høj busk på siden af ​​en lille bagvej i Phuket by. Restauranten så lidt større og en smule pænere ud end i min hukommelse, men bruger stadig gode gamle plastikstole og en af ​​de der Pepsi-dug. Maden kommer stadig i plastiktallerkener, og du vil bruge toiletpapir som servietter, på samme måde som de gode lokale retter er.

nam yoi restaurant phuket

Så rig på vores nye oplevelse, vi bestilte restaurantspecialiteterne. Pla Tot Kamin, en fisk stegt med gurkemeje, en dejlig Nam Prik kaldet Nam Shoop Yum med kogte grøntsager med en krydret rejepasta, min nye yndlings krydrede og syrlige suppe kaldet Poh Taek og en lækker som tam med blå krabbe kaldet Som Tam Poo Ma.

Poh Taek Suppe på Nam Yoi restaurant

Lige som forventet var det fantastisk... selvom jeg elsker disse retter i andre restauranter, var det ligesom en anden variation, så det var ikke engang relevant at prøve at sammenligne... bare nyd det som deres signaturret. Som sædvanlig er den bedste måde at nyde thailandsk mad på at komme med mange venner, på denne måde kan du bestille mange retter og prøve dem alle.


Flere billeder af Nam Yoi


Nam Yoi Restaurant Info

Lokation: Phuket by
Adresse: 63/250 Rumpattana Rd, Ratsada, อำเภอ เมืองภูเก็ต Phuket 83000
Åbne: 11 - 9
Telefon: 076 525 858
Pris: billigt


Nam Yoi Restaurant Kort

Se alle Phuket-kort!

Flere restauranter i Phuket Town


Din rejseguide til Phuket Town

4.2/5 - (13 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!