Spring til indhold

Maimorn Skov Phuket

Lokal thaimad og fisk og skaldyr i Phuket Town

Maimorn Forest er en lokalt kendt thailandsk restaurant, skjult i Phuket Town, ved siden af ​​busterminal 1. Stedet har været åbent i årtier og er for nylig blevet renoveret. Det nye layout er smukt, med lidt af et skov-tema og et kunstigt vandfald. Stedet er enormt, og du kan vælge, hvilken del af restauranten du vil sidde i. Det føles ikke rigtig som en lokal restaurant, men de serverer et godt udvalg af thailandsk mad.


Maden


Maimorn Skov Info

Lokation: Phuket by
Adresse: 9, Phangnga Rd, Tambon Talat Yai, Mueang Phuket District, Phuket 83000
Åbningstider: 11 am - 11 pm
Telefon: 076 211 208
Pris: moderat
madlavning: Thai mad og skaldyr
Facebook: https://www.facebook.com/maimornforestrestaurant

4/5 - (7 stemmer)

Maimorn Skov kort


Flere restauranter i Phuket Town


Din rejseguide til Phuket Town

Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!